Próbáljon ki egy új, egyszerű módot jó étel készítéséhez. A rizst ELÉG CSAK MELEGÍTENI, már kész, megfőzött. Csak 2 percig melegítse fel mikrohullámú sütőben vagy a serpenyőben, és nagyszerű konzisztenciát és ízt hoz létre. Nem tartalmaz mesterséges színezékeket, ízeket és tartósítószereket.


UNCLE BEN'S® PARADICSOMOS-BAZSALIKOMOS RIZS

A parboiled mediterrán stílusú rizs vöröses színeződésű, gondosan kiválasztott paradicsomnak és paradicsompürének köszönhetően. Hozzáadtunk még néhány fokhagymát és déli gyógynövényeket: bazsalikomot, rozmaringot és oregánót.
UNCLE BEN'S® MEXIKÓI RIZS

Az egyedülálló mexikói stílusban előfőzött rizs narancssárga színűvé válik. Ezenkívül pirospaprikát, paradicsomot és paradicsompürét adtunk hozzá. És egyetlen mexikói rizsből sem hiányozhat a jalapeno paprika és a chili fűszer!
 
 
UNCLE BEN'S® MÁRIS KÉSZ

Szeretjük a gombákat! Ez a gombás rizs előfőzött, és a gombán kívül kakukkfüvet, petrezselyemzöldet, citromlevet és fokhagymát tartalmaz. Ezenkívül minden tejjel lágyított.
UNCLE BEN'S® ZÖLDSÉGES ARANYRIZS

Gyönyörű, aranyozott előfőzött rizs színes kombinációval piros paprikával, zöldborsóval, sárga kukoricával és narancssárga répával. Ezenkívül minden beízesített még napraforgóolajjal, citromlével és fűszerekkel.
 
 
UNCLE BEN'S® HOSSZÚ SZEMÜ RIZS

Egyszerűen ez klasszikus! Hosszú szemcsés "parboiled" rizs egy csepp napraforgóolajjal és sóval.
UNCLE BEN'S® BARNA RIZS ZÖLDSÉGEKKEL

Teljes kiőrlésű rizsa színes kombinációval piros paprikával, sárga kukoricával és narancssárga répával. Ezenkívül minden beízesített még napraforgóolajjal, citromlével és fűszerekkel.
 
 
UNCLE BEN'S® Fűszeres Mexikói rizs

Az egyedülálló mexikói stílusban előfőzött rizs narancssárga színűvé válik. Ezen kívül hozzáadtunk kukoricát,piros paprikát, paradicsompürét és babot is. És egyetlen mexikói rizsből sem hiányozhat a jalapeno paprika!
UNCLE BEN'S® TOJÁSOS SÜLT RIZS

Gondosan kiválasztott parboiled rizs sült tojással, fokhagymával és hagymával.
 
 
UNCLE BEN'S® INDIAI CURRY-S RIZS ZÖLDSÉGEKKEL

Gondosan kiválasztott parboiled rizsa indiai stílusban darabolt paprikával, sárgarépával és curry fűszerekkel.
UNCLE BEN'S® CITROMOS RIZS ROZMARINGGAL

Gondosan kiválasztott parboiled rizs egy csepp citrommal és rozmaringgal. Ezt a finom kombinációt egy pörkölt lazacszelethez ajánljuk.
 
 
UNCLE BEN'S® THAI ÉDES CHILIS RIZS

Ez az egyedüli kivitelű rizsa piros paprikával, chilivel és fokhagymával hangulatos thai stílusba hangolt.
UNCLE BEN'S® PARADICSOMOS BARNA RIZS ZŐLDSÉGEKKEL

A teljes kiőrlésű parboiled rizsa mediterrán stílusban vörös színű, gondosan kiválasztott paradicsomnak és paradicsompürének köszönhetően. Ezwenkívül hozzáadtunk piros és zöld paprikát, cukkinit és déli gyógynövényeket: kakukkfüvet, rozmaringot és oregánót.
 
 
UNCLE BEN'S® BARNA RIZS

Teljes kiőrlésű Basmati rizs egy csepp napraforgóolajjal finomítva. Ez a rizs már ezenkívül nem igényel semmit.
UNCLE BEN'S® BARNA RIZS & QUINOA

A teljes kiőrlésű rizs és a vörös quinoa alaposan összekeverten, finom ízesítésű fokhagymával, hagymával és fűszerekkel.
 
 
UNCLE BEN'S® BARNA BASMATI RIZS

Teljes kiőrlésű Basmati rizs egy csepp napraforgóolajjal finomítva. Ez a rizs már ezenkívül nem igényel semmit.