Receptek

Édes-savanyú leves rizstésztával és garnélarákkal

Édes-savanyú leves rizstésztával és garnélarákkal
  • Adag
    4
  • Előkészítés
    5perc
  • Főzés
    10perc
  • Összesen
    15perc

Összetevők

  • 675g Édes-savanyú mártás
  • 675ml víz
  • 120g héjas garnélarák (fagyasztott garnélarák használható)
  • 60g vékony rizstészta
  • ½ teáskanál chilikrém
  • Nagy maréknyi friss aprólevelű spenót szár nélkül

Elkészítés

  1. Készítse elő a rizstésztát az utasítások szerint, vagyis áztassa hideg vízbe, de még ne főzze meg.
  2. Egy lábasban keverje össze a vizet az Uncle Ben's mártással.
  3. Dobja bele a garnélarákot, a széttört rizstésztát és a chilit, és főzze 2 percig./li>
  4. Keverje össze a spenótlevelekkel és azonnal tálalja.

Tipp Uncle Ben's:
A még finomabb ízért, adjon hozzá kókusztejet.